2011. június 29., szerda

4553



Hihetetlen, most hogy kevesebb időm volt a blogommal foglalkozni még is nőt a megtekintések száma. Ezért köszönöm az összes virtuális serpámnak, hogy segítettek a 3000 csúcsra!
Bár azt nem gondoltam hogy rögtön 4500 megtekintésem lesz! :)   /  Incredibly, now that my blog had less time to deal with even moregrowth in the number of views. Therefore, thank you for all virtualserpámnak that helped the 3000 top!
Although it soon became a 4500 visitors! :)


Most két hétre nem leszek nett közelbe, de lesz alkalmam egynéhány sárkánycsikót megcsinálni!

2011. június 10., péntek

További Manók / More Dwarves

Íme a négy matematika művelet manócska. (Kivonás, összeadás, szorzás és osztás.) Továbbra is lehet találgatni melyik-melyik. -Mivel még nem oldódott meg a fényképezőgép problémám , lassan adagolom, :) több bejegyzésre jut. / Here are the four math operations dwarfs. (Subtraction, addition, multiplication and division.) To be, guess which one is which. ;-)


Testük belül üreges, nehezéknek az aljukba műanyag granulátum van, ezért úgy csinálnak mint a  "kelj fel Jancsi  ." / Made "to stand up John", always jump feet.
Anyaguk Magyar és Új zélandi merinó gyapjú, racka, műanyag granulátum, gyöngyök. / They are made of Hungary and New Zealand merino wool, "rack" hair, plastic granules, beads.



Egy Waldorf tanárnak vagy szülőnek, biztos könnyen meg van.


Na jó, elárulom. A zöld az összeadás, a kék a kivonás, a piros a szorzás, a sárga az osztás. / Oh well, I'll tell. In green the addition to, the blue of the subtraction, multiplication in the red, the yellow of the division.

Egy egészen más téma. Egy plakáttal pályáztam az ARC plakát pályázaton. Íme! Drukkoljatok! :-) / And now I show my face a little different. I go to the ARC billboard competition. With this poster! :-)





2011. június 8., szerda

Tűzmadár / Firebird


Cecilia és Gora barátaim esküvőjére készítettem nászajándéknak ezt a tűzmadarat!
Vigyázza az új Jurtájukat! / My friends,Cecilia and Gora wedding of I made it a wedding present the Firebird!
Watch out for her new yurt!




Anyaga / materia: Ausztrál és magyar gyapjú, selyem fonal, csengettyű. / Hungarian and Australian wool, silk thread, bells.

2011. június 3., péntek

Két manó / Two Dwarf

Egy hónapja készült négy manó. Mindegyik egy-egy matematikai műveletet jelképez, a győri Forrás Waldorf iskola lett a tulajdonosa. Ebből mutatok most kettőt ízelítőül. Lehet találgatni melyik kettő látható most. / A month ago, made ​​four Dwarf. Each one represents a mathematical operation. The Waldorf School in Győr became owner. Here are two from this dwarf.


Mind a "keljfeljancsik" úgy működnek, nehezék van beléjük gyúrva. / Made "to stand up John", always jump feet.


Anyaguk Magyar és Új zélandi merinó gyapjú, racka, műanyag granulátum, gyöngyök. / They are made of Hungary and New Zealand merino wool, "rack" hair, plastic granules, beads.




Akik próbáltak segíteni "serpaként" hogy megmásszam a 3000 csúcsot, ne csüggedjenek. Most készül egy sárkánycsikó amit ki fogok sorsolni a "hegymászótársak" között.