2011. június 10., péntek

További Manók / More Dwarves

Íme a négy matematika művelet manócska. (Kivonás, összeadás, szorzás és osztás.) Továbbra is lehet találgatni melyik-melyik. -Mivel még nem oldódott meg a fényképezőgép problémám , lassan adagolom, :) több bejegyzésre jut. / Here are the four math operations dwarfs. (Subtraction, addition, multiplication and division.) To be, guess which one is which. ;-)


Testük belül üreges, nehezéknek az aljukba műanyag granulátum van, ezért úgy csinálnak mint a  "kelj fel Jancsi  ." / Made "to stand up John", always jump feet.
Anyaguk Magyar és Új zélandi merinó gyapjú, racka, műanyag granulátum, gyöngyök. / They are made of Hungary and New Zealand merino wool, "rack" hair, plastic granules, beads.Egy Waldorf tanárnak vagy szülőnek, biztos könnyen meg van.


Na jó, elárulom. A zöld az összeadás, a kék a kivonás, a piros a szorzás, a sárga az osztás. / Oh well, I'll tell. In green the addition to, the blue of the subtraction, multiplication in the red, the yellow of the division.

Egy egészen más téma. Egy plakáttal pályáztam az ARC plakát pályázaton. Íme! Drukkoljatok! :-) / And now I show my face a little different. I go to the ARC billboard competition. With this poster! :-)

2 megjegyzés:

 1. Nehezeket kérdezel de találgatni lehet :))
  Úgy okoskodtam, hogy a zöld-manó a kivonás, a kék az osztás mert olyan szomorúak.
  A kicsi piros az összeadás,
  a bohócos a szorzás ?????????????

  A plakát mellbevágó, sok kérdőjellel...
  egyszóval expreszív.
  Hát adja Isten, hogy nyerő legyen

  VálaszTörlés