2011. március 4., péntek

Háromezres nyereményjáték! / Three-thousandths game!

Egy olcsó trükkhöz folyamodok :) és beállok a sorba, nyeremény játékot hirdetek.
Egy éve kezdtem el a blogot írni, és azóta is van egy álom csúcs. A Háromezer megtekintés egy hónap alatt. (A kétezrest már többször elértem, de ez a háromezres valahogy olyan nekem, mint a hegymászóknál.) Ezért sok boldog „serpát” hívok segítségül, olvassa és fűzzön hozzá gondolatot, majd ossza meg másokkal.
(Én mondtam, :) hogy olcsó marketingfogással élek.)

A resort to cheap tricks :) and got in line, winning games there.
A year ago I started a blog to write, and since then I have a dream peak. The three thousand views a month. (The Two Thousand has repeatedly reached, but the three thousand to me somehow, like the MOUNTAINEER.) Therefore, many happy "Sherpas"I call for help, to read and comment on ideas, then share it with others.
(I'm told :) I live in a cheap publicity trick.)


Oh, almost forgot the prize.
Dragon is a nice colt, I'm going to pull the fate of contributors. (So if someone felt thethoughts and dare to make public domain to my blog quite often and this makes it morelikely.)




Jaj, a nyereményről majdnem megfeledkeztem.
Egy szép sárkánycsikót fogok kisorsolni a hozzászólók között. (Tehát ha valakinek gondolatai vannak a nemezről, majd bátorkodik közkincsé tenni a blogomon és ezt elég gyakran teszi, akkor nagyobb az esélye.)


Valamint ne feledjük, nemez workshop kezdőknek márciusban!
Még van lehetőség jelentkezni március tizenkettedikéig. Ha túllépjük a létszámot, március 20. is tartunk egy napot, hogy senki ne maradjon ki.
A tanfolyam témája, nemezcipő (mamusz).
 Időpontja: március 19. (de 9.30 – 12.00  ebéd 13.30 – 17.00 ig) Ebédet mindenki önállóan oldja meg, de kérésre feltérképezzük a lehetőségeket.
Helyszíne: Győr, Árpád út 51/a, földszint 1. KEHELY KLUB
Amit feltétlenül hozz magaddal: munkaruha, két törölköző, szappan.
A többit biztosítom (egy pár mamuszhoz való gyapjú, és egyéb szükséges eszközök).
Részvételi díj:  6000Ft/fő.
Résztevők száma korlátozott, minimum 4 fő, maximum 7 fő.
Érdeklődéshez, jelentkezéshez egy telefonszám: 00 36 70 62 39 37 2



And remember, felt beginners workshop in March!
It is still possible to sign on March 12 If the number is exceeded, March 20 We are also a day that no one is left out.
The theme of course, felt shoes (mules).
  Date: March 19 (but 9:30 to 12:00 Lunch 13:30 to 5:00 p.m. to) solve their own lunch everyone, but we explore the possibilities.
Venue: Győr, Árpád út 51 / a, 1st floor CLUB CUP
Necessarily bring with you what: work clothes, two towels, soap.
The rest assure (a pair of mules to fleece, and other facilities).
Participation fee: 6000 HUF / person.
Participants are limited, at least 4 people, maximum 7 people.
Interest, sign up for a phone number: 00 36 70 62 39 37 2



19 megjegyzés:

  1. Rajtam ne múljon! :) És egy csikó is pont jól jönne... Egyébként nekem az is elég, ha megosztod a facen, ha van valami újdonság, mert azt meg szoktam nézni. üdv, spenyó

    VálaszTörlés
  2. óóóó hát egy nemezpaciló hiányzik már csak otthonról:))) én is megosztom szívesen a facebook-on, ha hozzájárulsz:))) esetleg van ott is oldalad?

    És nagyon szeretnék menni workshopra is, de sajnos ez a napom már nem szabad, van esetleg esőnap?:)

    Üdv:

    Eszter

    VálaszTörlés
  3. Imádom...kék vagy piros tűzes vagy jeges nekem mindekettő jól jönne itthon:) Különben rendszeres olvasód vagyok...Szeretem az írásaidat és a nemezzel való bensőséges kapcsolatodat:)
    Meddig lehet jelentkezni?Mi a végső határidő?
    Még egy kérdés nyáron tábor esetleg?

    VálaszTörlés
  4. Nos, nem tudom mi a szösz, vagy is mi a pláne abban, ha sok ezer ember bekukkant hozzád...
    Nekem most pihenőn van a nemez, nem találok berke gyapjúnál finomabbat, azt is tél-túl szálassal vegyítik. Sem pénzem sem időm messze utazgatni, valami igéretre várom az erdményt.
    Innen a világ végéről tanfolyamra sem gondolhatok...
    Hát jó munkát, és jó sok látogatót kívánok :))

    VálaszTörlés
  5. szeretem a munkáidat, inspiralnak, jók az írásaid. a legelső találkozasom a nemezzel hozzád fűződik. óbudán volt anno 2oo3 körül.fantasztikus élmény volt. további jó szőrözést!

    VálaszTörlés
  6. Legyen meg neked a saját Mount Everested! Nekem meg egy saját sárkánycsikóm:)
    Én is nemezelek néha. Legutóbb egy selyem sálra, valami spec. nemezelő löttyel. Nem rossz, de a tűnemezelés nekem jobban tetszett.

    VálaszTörlés
  7. nagyon szép sárkánycsikó mind a kettő, sztem be fog jönni ez a mézesmadzag, még ha olcsó trükk is ;)
    hajrá 3000!
    vállalnám a tortasütést is, ha nem lennék olyan messze :(

    VálaszTörlés
  8. Na jó, legyen neked álomhatár, nekem meg sárkánycsikó. Beírlak a blogomba.

    VálaszTörlés
  9. Végre egy csikó! Nagy lóbarátok vagyunk, de (nemez)lovunk sincs még. Bár a lányom a shagia arabra vágyik, én egy nemeznek jobban örülnék!
    Örülök, hogy Kökörcsinen keresztül rátaláltam a blogodra. A nemez nekem egyenlőre csak egy szép álom, mert a saját anyagaim egyenlőre teljesen lekötnek.

    VálaszTörlés
  10. Nem mehetek szó nélkül és nézem fortuna kedvez-e.
    A workshopotokat felteszem a blogomra. Gondolom nem baj :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon édes paci- szívesen simogatnám:))

    VálaszTörlés
  12. Állat szép. :) A lovakat és a csikóhalat is imádom. És a kedvenc színem a sárga. Mit is mondhatnék még? Mintha csak éppen rám várna a kis Drága! :)
    Drukkolok a 3000-hez!

    VálaszTörlés
  13. A legkisebb gyermekem lómániás. Egy sárkánycsikótól meg egészen biztosan megtáltosodna. Nem mintha most nem volna elég okos és ügyes. Azért egy realista biológuspalántának sem árt néha, ha az álmai után vágtathat... Hátha kedvez nekünk a szerencse.
    Szóval, remélem, meglesz az a 3000!

    VálaszTörlés
  14. Lehet hogy az a baj hogy mostanság kevesebb időm van írni, de ebben a honpapban nagyon kevesen lestétek meg a blogot. Igaz március idusa van, de az előző hónapok erősebbek voltak. (Lehet hogy tavaszi fáradtság?)
    Ne csüggedjetek ha nem érem el a 3000 akkor majd a következő hónapban újra megpróbálom!
    :( :)

    VálaszTörlés
  15. Ez a nemez sárkánypaci nagyon-nagyon jó!!! És meglehet még az a 3000! :-)

    VálaszTörlés
  16. Szia Balaskó
    Én álnéven a Lotti vagyok, csak a fiam emilkéjét használom. Klassz a fiadnak készült csoda, de én már ilyenre nem vállalkozom, mert 44-45-ös a lába. Tetszik a blögöd, ne merd abbahagyni. nekem is vannak nemez vágyaim, de még nem volt időm hozzá. Honnét vannak ilyen szép színeid, csak nem te fested....Üdv Lotti

    VálaszTörlés
  17. Hát én is itt vagyok és szívesen hozzájárulok a 3000-hez :) Ha még ennek tetejébe megnyernék egy sárkánycsikót az lenne ám az igazi! Én már régen nem kukkantottam be a statisztikáimba, mert az az igazság, hogy az utolsó blog bejegyzésem óta is eltelt már több, mint egy hónap. De ez ilyen műfaj, ha lelkiismeretesen írja az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy nőni kezd a látogatottság és az jó érzéssel tölt el. Ha még kommentelnek is... hát akkor már úgy érzed nem magadnak írod a blogot :)
    És igen, ha növekedni akarunk kellenek az ilyen marketing fogások, de ez jó, így több ember megismeri a blogod és a munkáidat.
    Meg is van, írok egy blogbejegyzést nálam (már úgy is esedékes lenne) a sárkánycsikódról. Hozzám sok nemezes benéz, akik lehet még nálad nem jártak ;) Bár már láttam van pár közös olvasónk :)
    Üdv, Anna

    VálaszTörlés
  18. Köszönöm a biztatást!
    A (láb) méret nem akadály, és bármilyen más formát is lehet, ha a "manócipő" már ósdi. De a gyermekeimnek készült, és ők ezt kérték.

    VálaszTörlés
  19. Ma 2011, 03. 28. van, jelenleg 2160 megtekintés. De be ne csüggedjen senki a következő hónapban újra számláljuk. És hamarosan jön az újabb bejegyzés!

    VálaszTörlés