2011. március 7., hétfő

A tavaszt vágyva / Desire for the spring

Az utóbbi időbe gyakran került vázlataim közé egy-egy bogár, vagy rovar rajza. Ott motoszkált belül, és ha már annyira foglalkoztatnak el is kezdtem a megteremtésüket. (Lehet, hogy csak a tavaszt várom, és vágyom a rovarok döngését, és lesni fémes csillanásukat a bodza virágok között? Ki tudja.) Íme, az első. 
(You might just wait for the spring, and either the insect pin drop, and a flash of metallicLesna elderberry flowers? Who knows.) Here's a bug we come out of me.
Kedvesem azt mondta szép, de merész. Ő nem biztos, hogy hordaná, túl feltűnő.) Én nem vagyok híve az „olvadjunk be a tömegbe” mozgalomnak, így simán hordhatónak ítélem meg. 
(Darling said he is nice, but bold. He is not sure that would like to wear, are too conspicuous.) I am not a believer in the "melt into the crowd" movement, so wearable, I smoothly.



Igaz ezen a tárgyon, első ránézésre feltűnőbb a fém, mint a nemez, de mégis szervesen kapcsolódnak egymásba. 


It is true that the object, at first sight, the metal is more noticeable than the felt, but theyare intimately linked to each other.



Mérete: (a fém rész: 5X3cm - 2X1,5inch) 8X10X2,2cm - 3,1X4X0,7inch Anyaga: Merinó gyapjú, alpaka fém, acél kapocs. 
Size: (the metal part: 5X3cm - 2x1, 5inch) 8X10X2, 2 cm - 3,1 X4X0, 7inch Material: Merino wool, alpaca metal, steel.

 Ha még több képre vágysz, ide kattints. / If you desire even more pictures, click here.




Nemez workshop kezdőknek márciusban!



Még van lehetőség jelentkezni március tizenkettedikéig. Ha túllépjük a létszámot, március 20. is tartunk egy napot, hogy senki ne maradjon ki.
A tanfolyam témája, nemezcipő (mamusz).
Időpontja: március 19. (de 9.30 – 12.00 ebéd 13.30 – 17.00 ig) Ebédet mindenki önállóan oldja meg, de kérésre feltérképezzük a lehetőségeket.
Helyszíne: Győr, Árpád út 51/a, földszint 1. KEHELY KLUB
Amit feltétlenül hozz magaddal: munkaruha, két törölköző, szappan.
A többit biztosítom (egy pár mamuszhoz való gyapjú, és egyéb szükséges eszközök).
Részvételi díj: 6000Ft/fő.
Résztevők száma korlátozott, minimum 4 fő, maximum 7 fő.


Érdeklődéshez, jelentkezéshez egy telefonszám: 00 36 70 62 39 37 2

2 megjegyzés:

  1. Gondolatban ott leszek, ez biztos...a gondolat-ürbusz azt hiszem csak azért nem müködik, mert nincs elég jelentkező, mert a tavasz is csak azért jön el mert hittel tudjuk várjuk a beköszöntését... a bogárkitűző pedig merész, de hát született egy merész munka...

    VálaszTörlés
  2. Szió! Nekem nagyon tetszik ez a bogár! Bár a poloskán kívûl,minden bogarat szeretek.......és még a poloskáról is el kell ismernem, hogy szép, csak ne mássza meg a málnámat!

    VálaszTörlés