2010. december 2., csütörtök

Szösz'ART Egyesület / Szösz'ART Association



Ez az én egyik "angyalom". Új-zélandi és magyar merinó gyapjú, termesztett igazgyöngy, műanyag gyöngyök a belsejébe bele gyúrva tölteléknek.  18X10 cm a mérete. / This is one of my "angel". New Zealand and the Hungarian merino wool, grown in pearl, plastic beads felting into the interior of the stuffing. 18X10 cm in size.



10évvel ezelőtt Hellenbach Gabi textiles iparművész összeszervezett egy nemezeléssel foglalkozó lelkes kis művészcsapatot, hogy Gyermelyen vegyünk részt egy alkotótelepen, alkossunk, dolgozzunk, gondolkozzunk, nemezeljünk együtt.
A társaság tagjai voltak: Hellenbach Gabriella, Bárány Mara, Terényi Gyöngy, Pócs Judit, Csille Márti, Oroszi Emma és Balaskó Attila. Közösség lettünk, s azóta próbálunk évente újra meg újra összejönni, tartani a kapcsolatot, közös kiállításokat szervezni. Pár évig Gyermelyen, majd Móron találkoztunk nyári alkotótelepek keretében. Idénre megérett a gondolat egy közös egyesület létrehozására, így született meg a Szösz'ART. Társaságunkhoz csatlakozott: Árvai Ágnes, Dr Süle Katalin, Kiss Cecília, Salamon Ágnes, Huszti Kinga, Fűkőné Herczeg Helga és Fűkő Béla.
Látogass át honlapunkra, és ismerd meg kis csapatunkat együtt is és külön külön is www.szoszart.blogspot.com .
Az elkövetkezőkben a Szösz'ART Egyesület fogja szervezni a "Bárányok Ajándéka " Nemzetközi Nemeztáborokat is, azon a honlapunkon is megtalálod a szükséges információkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése